دوره 22، شماره 6 - ( 3-1403 )                   جلد 22 شماره 6 صفحات 432-425 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.SBMU.RETECH.REC.1401.897


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Salehpour S, Kazemi M, Hosseini S, Hajizadeh N, Karimi B, Abbasi H, et al . Drug-free in vitro activation and autologous transplantation in infertile women with diminished ovarian reserve: An experimental pilot study. IJRM 2024; 22 (6) :425-432
URL: http://ijrm.ir/article-1-3296-fa.html
فعال سازی آزمایشگاهی بدون دارو و پیوند اتولوگ در زنان نابارور با کاهش ذخیره تخمدان: یک مطالعه ی تجربی پیلوت. International Journal of Reproductive BioMedicine. 1403; 22 (6) :425-432

URL: http://ijrm.ir/article-1-3296-fa.html


چکیده:   (359 مشاهده)
مقدمه: پاسخ ضعیف تخمدان و کاهش ذخایر تخمدانی (DOR) به طور قابل توجهی در ناباروری زنان نقش دارد. راه­های درمانی مختلفی برای افزایش رشد فولیکولی و بهبود نتایج بارداری در این بیماران انجام شده است.
هدف: این مطالعه با هدف بررسی اثربخشی روش فعال‌سازی بدون دارو در شرایط آزمایشگاهی رزرو تخمدان و نتایج چرخه تحریک لقاح آزمایشگاهی در بیماران DOR مراجعه‌کننده به مرکز ناباروری طالقانی انجام شد.
مواد و روش­ ها: این مرحله مقدماتی از یک مطالعه پایلوت تجربی به بررسی تأثیر فعال‌سازی آزمایشگاهی (IVA) بر رزرو تخمدان و پیامدهای لقاح آزمایشگاهی در 10 زن نابارور با DOR در مرکز ناباروری طالقانی تهران از اردیبهشت تا شهریور ماه سال 1402 پرداخت. شرکت­کنندگان تحت عمل جراحی لاپاراسکوپی قرار گرفتند که شامل برداشتن بخشی از یک تخمدان، انتقال فوری به آزمایشگاه، تشریح به مکعب­های کوچک و سپس کاشت مجدد در تخمدان بیمار بود. پیامدهای اولیه شامل تعداد تخمک‌های بازیابی شده، تعداد تخمک‌هایی که به متافاز می‌رسند، و پیامدهای ثانویه تعداد و کیفیت جنین‌های منتقل‌شده، میزان لانه‌گزینی و وقوع حاملگی بالینی بود.
نتایج: این مطالعه افزایش معنی‌داری را در تعداد فولیکول آنترال قبل و بعد از IVA نشان داد (033/0 =p ). قبل از IVA، سطح متوسط استرادیول (0/57) 5/93 بود که پس از IVA به (0/35) 0/79 کاهش یافت که نشان­دهنده تفاوت آماری معنی­دار است. به طور متوسط (8/0) 3/2 تخمک بازیابی شد که از میان آن­ها (7/0) 5/1 تخمک متافاز II بود. میزان بارداری مشاهده شده در بین دو بیمار 2/22% بود.
نتیجه ­گیری: مطالعه حاضر نشان می‌دهد که IVA ممکن است اثرات مطلوبی بر رشد فولیکولی و پیامدهای بارداری در زنان مبتلا به DOR داشته باشد.
نوع مطالعه: Original Article |

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به International Journal of Reproductive BioMedicine می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | International Journal of Reproductive BioMedicine

Designed & Developed by : Yektaweb